Novosti

Pribićki susreti 9. i 10. kolovoza

Postavljeno 06/08/2014 | od : | Kategorija : Novosti | 0 komentara

Nogometni klub Pribić i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju Pribićki susreti koja će se održati 9. i 10. kolovoza. U subotu 9. kolovoza u 15 sati počinje malonogometni Turnir pribićkih sela, a navečer slijedi zabava uz Classic bend. Drugi dan, u nedjelju, od 13 sati igra se završnica Turnira sela, a nakon toga slijede natjecanja u starim seoskim igrama – vučenje kola, skakanje u vreći, nošenje jaja, povlačenje štrika… te kao završetak ovogodišnjeg druženja ponovno slijedi zabava uz Classic bend do dugo u noć.
Organizatori će se i ove godine pobrinuti da ponuda jela i pića bude raznolika. Pripremljena je i tombola sa vrlo vrijednim nagradama – 2 godine besplatnog MAX TV-a + besplatna ugradnja, 3 dana ljetovanje u Zadru i mnogo drugih vrijednih nagrada.
Ovo je iznimno važan događaj za cijeli pribićki kraj, ali i za općinu Krašić jer već više od 30 godina ovo je pribićki običaj koji okuplja ljude iz cijelog pribićkog kraja, ljude iz okolnih mjesta, te mnoge Pribićance raseljene po inozemstvu.
Pozivamo sve da dođu na dvodnevno druženje puno zabave i veselja.

pribicki_susreti_2014

Komentiraj članak