DogađanjaNovosti

PREDSTAVLJENA KNJIGA DANIJELA ZORKO ‘ŽIVOTNA PRIČA JEDNOG VATROGASCA’

Postavljeno 04/10/2016 | od : | Kategorija : Događanja,Novosti | 2 komentara

U ponedjeljak 03. listopada u Zagrebu je svečano predstavljena knjiga gospodina Danijela Zorko naziva ‘Životna priča jednog vatrogasca’.

Gospodin Zorko rođen je u Bukovici Prekriškoj u općini Krašić. Knjigu o svome životu i životnome pozivu u koju je uložio puno truda i ljunavi, posvetio je kako je rekao tragično poginulim vatrogascima na Kornatu.

Datum predstavljanja knjige vezan je uz kardinala Stepinca, nepravedno mu suđenje prije 70 godina i njegovo proglašenje blaženim prije 18 godina.

Uz obitelj Zorko, na predstavljanju knjige bili su predstavnici Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, DVD-a Prekrižje, vatrogasci iz Zagreba, INA-e, brojni prijatelji i sponzori, gospodarstvenici koji su pripomogli izdavanje ove vrijedne knjige. Pokrovitelj izdavanja knjige bila je Turistička zajednica općine Krašić i u čije ime je sve prisutne pozdravio njezin predsjednik Petković Fajnik.

Komentar

  • Dragica Suljagić

    08/10/2016 at 1:31 am

    Izražavam poštovanje autoru na životnom zapisu o jednom humaom i plemenitom pozivu i svečanoj atmosferi na predstavljanju knjige o jednom našem skromnom, poštenom i pravom. Vatrogascu

  • Dragica Suljagić

    08/10/2016 at 1:38 am

    Izražavam poštovanje autoru na životnom zapisu o jednom humaom i plemenitom pozivu! Poštenom i odgovornom.

Komentiraj članak