DogađanjaNovosti

NAJBOLJA VINA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE 2017.

Postavljeno 15/06/2017 | od : | Kategorija : Događanja,Novosti | 0 komentara

U srijedu 14. lipnja u Zagrebu, ljetno kino Gradec, dodjeljena su priznanja vinarima čija su vina najbolje ocjenjena na ovogodišnjoj 14. po redu izložbi vina Zagrebačke županije.

Nakon što su svoja vina dali na ocjenjivanja koja su organizirale vinogradarsko-vinarske udruge u kojima su članovi, na županijsko ocjenjivanje pristigla su najbolje ocjenjena, vina koja su postigla najmanje 83 boda.
Nas posebno treba veseliti što su naši vinari i ove godine postigli uistinu vrhunske rezultate. Zlatna odličja dobila su OPG Ćuk za Pinot sivi, OG Šimanović za Graševinu izborna berba, Rajnski rizling i Frankovku, te OPG Rajaković za Traminac, izborna berba prosušenih bobica, Muškat žuti, izborna berba prosušenih bobica, za Graševinu, Traminac, Sauvignon i za pjenušava vina Grunwald Princ, Grunwald Josipa i Grunwald Lucija.
Ujedno je OPG Rajaković Josipa ovogodišnji šampion u kategoriji vina iz posljednje berbe (2016.) sa Tramincem, izborna berba prosušenih bobica, te šampion u kategoriji pjenušavih vina sa pjenušcem Grunwald Princ.

najbolja-vina-zagrebacke-zupanije_1

najbolja-vina-zagrebacke-zupanije_2

najbolja-vina-zagrebacke-zupanije_3

najbolja-vina-zagrebacke-zupanije_4

najbolja-vina-zagrebacke-zupanije_5

Komentiraj članak