DogađanjaNovosti

ZAPOČELO OZNAČAVANJE STAZA ZA NORDIJSKO HODANJE NA PODRUČJU OPĆINE KRAŠIĆ

Postavljeno 22/09/2017 | od : | Kategorija : Događanja,Novosti | 0 komentara

Ovoga tjedna su započeli terenski radovi na realizaciji projekta koji je našoj turističkoj zajednici značajno financijski poduprla i Hrvatska turistička zajednica, naziva ‘Označavanje staza za nordijsko hodanje na području općine Krašić’.
Sa ovim projektom, koji svakako treba nastaviti i nadalje razvijati, biti će započet razvoj danas među turistima sve popularnijeg oblika turizma nordijskog hodanja, za koji općina Krašić ima vrlo dobre preduvjete zbog brojnih putova, brojnih brežuljaka i staza do manjih naselja i mjesta u općini.

Nordijske staze „Dolinom kardinala“ turistima će pokazati ljepote i atrakcije destinacije na postojeće putove,  prirodne, povijesne i  kulturne znamenitosti osmisliti mrežu tematskih staza kojima će turisti moći sigurno i ugodno razgledavati atraktivne lokacije, uživati u brojnim prirodnim ljepotama i pritom aktivno i zdravo provoditi svoj odmor. Uz bogatu ponudu brdskih hodačkih staza turisti će imati razloga da ostanu koji dan duže na destinaciji i da nas posjete u pred i post sezoni.

Uz precizne i lako čitljive karte i vodiče, GPS uređaj u koji će se moći učitati  gpx  trag staze, moći će se uistinu uživati u ljepoti prekrasne netaknute prirode i kulturnim atrakcijama na području koje pokriva naša Turistička zajednica.

nordijsko-hodanje_1

nordijsko-hodanje_2

nordijsko-hodanje_3

nordijsko-hodanje_4

nordijsko-hodanje_5

nordijsko-hodanje_6

nordijsko-hodanje_7

Komentiraj članak