DogađanjaNovosti

POSTAVLJENA CIKLOSERVISNA STANICA KOD KAPELICE U BREZARIĆU

Postavljeno 30/10/2017 | od : | Kategorija : Događanja,Novosti | 0 komentara

U subotu, 28.  listopada kod kapelice Svete Obitelji u Brezariću  postavljena nova cikloservisna stanica za brzi popravak bicikala.

Radi se o multifunkcionalnome stup koji za svoj rad koristi solarnu energiju, višak energije sprema u svoje akumulatore, a iz njih pokreće kompresor za pumpanje biciklističkih guma i punjač mobitela, a noću pokazuje svoju funkiconalnost dajući prekrasno svjetlo pod kojim se može servisirati bicikl i kada se nađete na stazi u kasnije noćne sate.

Sadrži spremnik za osnovni alat za brzi popravak bicikla i u potpunosti je izrađen od nehrđajućih materijala: inox i aluminij. Izrađen je od više rastavljivih segmenata koji olakšavaju transport i štite ožičenje i elektroničke komponente instalirane u samom uređaju od vremenskih utjecaja. Dizajniran je da se u kratkom roku napuni i podrži rad kroz cijeli dan, a bez sunčeve svjetlosti može podnijeti rad od najmanje dva dana što ga čini dovoljno autonomnim za rad i u zimskom periodu kada je svjetla manje, a noći su duže.

Ovo je druga cikloservisna stanica na području općine Krašić, a njezinu nabavku je sufinancirala Turistička zajednica Zagrebačke županije, na čemu smo vrlo zahvalni.

Komentiraj članak