Novosti

PREDSTAVLJANJE OPĆINE KRAŠIĆ U GOLF KLUBU ZAGREB

Postavljeno 15/11/2018 | od : | Kategorija : Novosti | 0 komentara

Turistička zajednica općine Krašić je zajedno sa Udrugom vinara, vinogradara i voćara u Riverside Golf Clubu u Zagrebu predstavila turističke potencijale ‘Doline kardinala’ i okolice.

Predsjednik Turističke zajednice Petković Fajnik predstavio je turističke potencijale cijeloga kraja, a vinari su govorili o svojim vrhunskim vinima, te omogućili degustaciju vina iz općine Krašić. Također, mogla se kušati i hrana iz našega kraja, suhomesnati proizvodi Mesne industrije MM. Krašić je najprepoznatljiviji po vjerskom turizmu, naziv „Dolina kardinala“ dovoljno govori sam za sebe, blaženik uskoro i svetac Alojzije Stepinac najznamenitija je osoba našega kraja, za koju gotovo svi znaju, ali govorili smo i o brojnim drugim znamenitim osobama za koje mnogi nisu čuli da dolaze iz našega kraja.

Prisutnim gostima govorilo se i o gospodarstvu, prezentacijom smo istakli najznačajnije objekte kulturne baštine, biciklističke rute i nordijske staze. Na kraju prezentacije povodom blagdana Svetog Martina, vinski biskup simbolično je krstio mlado vino.

Ovim putem zahvaljujemo Mesnoj industriji MM, obiteljskim gospodarstvima Barundić Špoljar, Šimanović, Rajaković i Ćuk koja su se uključila u ovu lijepu akciju Turističke zajednice, te svima koji su sudjelovali u organizaciji.

 

 

 

 

Komentiraj članak