DogađanjaNovosti

KRAŠIĆKE MAŽORETKINJE ODRŽALE REDOVNU GODIŠNJU SKUPŠTINU

Postavljeno 28/06/2020 | od : | Kategorija : Događanja,Novosti | 0 komentara

Protekle subote, 27. lipnja Krašićke mažoretkinje održale su redovnu godišnju skupštinu. Skupština je prvotno bila predviđena za sredinu mjeseca ožujka, ali zbog poznatih epidemioloških razloga i zabrane okupljanja bila je tada otkazana.

Ova skupština ukupno je 9. kako Krašićke mažoretkinje samostalno djeluju,a inače je punih 11. godina od kada na području općine postoji organizirano bavljenje mažoret plesom.
Osim redovne skupštine na kojoj su usvojena izvješća za prethodno razdoblje te usvojeni programi i ambiciozni planovi za naredno razdoblje, mažoretkinje su upriličile prigodni program i nastupe svojih sekcija te su podijeljene osvojene medalje na nastupima, kao i zahvalnice članicama koje punih 10 godina aktivno nastupaju za Krašićke mažoretkinje i koje su se na ovoj skupštini oprostile od aktivnog nastupanja u seniorskome sastavu.

Također i ove godine su dodijelile zahvalnice svima koji značajnije pomažu i podupiru rad Krašićkih mažoretkinja.
Na neki način su održavanjem svoje skupštine na novouređenoj ljetnoj pozornici u centru Krašića, Krašićke mažoretkinje su istu i službeno otvorile za daljnje korištenje i nastupe.

 

Komentiraj članak