DogađanjaNovosti

IZRAĐENE I POSTAVLJENE NOVE CIKLOTURISTIČKE KARTE NA TRGU U KRAŠIĆU

Postavljeno 30/11/2018 | od : | Kategorija : Događanja,Novosti | 0 komentara

Na središnjem trgu u Krašiću ispred ulaza u ambulante Doma zdravlja u utorak, 27. studenoga postavljene su tri potpuno nove cikloturističke karte na postojeći turistički pano. Jedna turistička karta prikazuje područje cijele Općine, obilježene pješačke staze na području cijele općine, dok druga prikazuje uži centar Općine sa naseljima Krašić i Brezarić. Treća karta prikazuje cijelo područje označenih biciklističkih staza općine i susjednih općina i gradova koji su sudjelovali u ovom vrijednom zajedničkom projektu.

Ovu investiciju Turističke zajednice Općine Krašić prepoznala je i podržala Hrvatska turistička zajednica, HTZ koja je u ovogodišnjem natječaju dodjelila Turističkoj zajednici Općine potporu u iznosu od trinaest tisuća kuna, te tako omogućila da uz vlastita sredstva koja je u proračunu osigurala turistička zajednica Općine ove godine bude realizirana izrada novih turističkih karta, nove interaktivne karte cjeloga područja općine Krašić te postavljene ovih novih karti na panou na središnjemu trgu.
Navedenim će se svim posjetiteljima našega kraja omogućiti puno lakšeg i brže snalaženje u prostoru, pronalazak i lakšu posjetu svim znamenitostima koje ih interesiraju.

Komentiraj članak